Cum să-ți condimentezi viața sexuală?

în Articole Blog


Întotdeauna este o idee bună să adaugi puțină sare și piper vieții tale sexuale, indiferent de cât de savuroasă ar fi ea.


Există foarte multe situații în care, chiar dacă un partener este satisfăcut de viața sexuală pe care o are, celălalt s-ar putea să-și dorească mai mult și dacă vede că ești dispus să faci un efort în acest sens, cu siguranță va aprecia acest lucru. Pe de altă parte, cel nemulțumit poți să fii chiar tu și primul pas spre o viață sexuală mai împlinită ar fi să iei atitudine și să încerci să rezolvi problema într-un mod cât mai elegant.


Ai grijă însă la felul cum abordezi problema. „Confruntarea” directă cu jumătatea s-ar putea să declanșeze disconfort sau chiar un conflict suplimentar și de aceea sfatul nostru este să fii cât mai delicat.


Deoarece nu există două relații exact la fel, nu există nici o formulă universală la care să poată apela toate cuplurile care au probleme în dragoste.


Cu toate acestea, există numeroase tehnici pe care oricine le poate folosi pentru o viață sexuală mai împlinită. Iată câteva exemple:


1. Învățați despre problemele legate de sex


Aproape fiecare cuplu aspiră să aibă o viață sexuală împlinită și distractivă, dar cuplurile care reușesc cu adevărat acest lucru sunt mai puține decât ai crede. Dacă jumătatea te-a lăsat pe uscat o perioadă, sau simți că relația ta nu are parte de atât de mult sex pe cât ți-ai dori, cu siguranță nu ești singurul.


Deoarece problemele sexuale sunt atât de comune, există o mulțime de resurse pe care tu și partenerul tău le puteți folosi pentru a vă educa.


Puteți chiar participa la un curs de specialitate. Oricât de ciudat ar suna, o astfel de experiență ar putea fi grozavă pentru fiecare dintre voi, întrucât vă veți cunoaște astfel mai bine limitele și poate chiar le veți depăși împreună.
Mai puteți să explorați sexul citind articole de specialitate sau chiar urmărind videoclipuri cu teme sexuale. Alegeți că vă face să vă simțiți mai confortabil și lăsați judecata la o parte.


2. Încercați noi poziții


Pozițiile noi sunt o modalitate excelentă de a condimenta lucrurile și să știi că niciunul dintre voi nu trebuie să fie un contorsionist cu acte în regulă pentru a găsi împreună cele mai plăcute unghiuri de penetrare. În multe cazuri, chiar și simpla schimbare a rolurilor sexuale poate face minuni. Dacă tu obișnuiai să conduci partidele până acum, dă o șansă și persoanei cu care împărtășești astfel de experiențe și s-ar putea să rămâi surprins.


Pozițiile noi pot stimula zone erogene noi, atât pentru tine, cât și pentru partenera sau partenerul tău, oferindu-vă amândurora o experiență mai plăcută. O nouă poziție înseamnă o nouă șansă de a atinge nivele mai profunde de plăcere prin stimularea unor zone misterioase cum ar fi punctul G sau prostata.


Un lucru de reținut este că nu tot ceea ce încerci te va face să te simți grozav imediat. Unele experiențe s-ar putea să fie neplăcute pentru tine, altele pentru cealaltă persoană. Dar trebuie totuși să vă păstrați mintea deschisă și să priviți totul cu lejeritate pentru că orice s-ar întâmpla, nimic legat de sex nu este un capăt de lume.


3. Apelați la ajutor din exterior


Nu prea știi ce trebuie să faci ca să-ți condimentezi viața sexuală? Imaginația nu este punctul tău forte, mai ales atunci când nu ai nimic de la care să pornești? Nu te descuraja, mai ales în ziua de azi când există atât de multe jucării, accesorii și chiar afrodisiace la care poți să apelezi pentru un sex de calitate.


Așa cum este cazul pentru orice produs inventat vreodată, să știi că ceea ce îți place ție nu e neapărat să placă și jumătății tale, dar dacă sunteți dispuși să căutați împreună, la cât de bogată este oferta, cu siguranță veți găsi ceva care să vă încânte pe amândoi.


De exemplu, puțină ciocolată sau un energizant care să vă pună pe jar ar putea fi un bun punct de pornire, la fel ca un vibrator pentru penis care oferă plăcere ambilor parteneri.

0 comentarii

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *