Știi cum să ceri ceea îți place în dormitor?

în Articole Blog

Sunt momente în care știi exact ce experiență sexuală ai vrea să trăiești, dar îți este rușine să o ceri sau pur și simplu ai rețineri față de partenerul tău?

Știm că discuțiile deschise despre sex sunt uneori stânjenitoare, dar vestea bună e că trăim acum într-o perioadă în care oamenii evoluează și nu mai consideră aceste subiecte atât de tabu ca înainte.

Hai să aflăm împreună câteva sfaturi despre cum să porți relaxată aceste discuții și cum să primești în sfârșit exact ceea ce îți place.

Deci, cum îmi exprim dorințele sexuale și cum cer ceea ce vreau?

  1. În primul rând, relaxează-te! Discuția nu trebuie să iasă perfect.

E posibil să îți imaginezi dinainte exact cum vrei să decurgă conversația și chiar acest lucru să te streseze. “Dacă nu o să reacționeze cum mă aștept eu?”, “Dacă o să râdă de mine?”, “Dacă o să creadă că sunt obsedată sexual?” sunt doar câteva întrebări care îți apar în minte și te pot convinge să nu mai vrei deloc să vorbești despre asta.

E adevărat că scapi de riscul de a te face de râs dacă te abții și nu mai spui nimic, dar pe de altă parte nici nu o să primești vreodată ceea ce îți place în dormitor. Nimeni nu îți poate citi gândurile, iar tu vei râmâne cu frustrare în loc de satisfacție.

Înainte să mergem mai departe, hai să stabilim că e normal să ne simțim rusinați când vine vorba despre viața noastră sexuală. Am fost crescuți cu gândul că sexul este un păcat și oricât de confortabil ne simțim față de partener, parcă tot avem rețineri să vorbim despre sex.

Deși nu suntem obișnuiți să cerem ceea ce ne dorim, e momentul să învățăm. Adevăratul “păcat” este să ne trăim viața înfrânați, cu dorințe adânc ascunse în noi și să pierdem tot ce e mai frumos. Ai o singură viață, trăiește-o la maxim!

  1. Fii sexy și seducătoare în timpul conversației

Pe cât de sincere sau chiar amuzante pot fi aceste conversații, pe atât de sexy pot deveni în timpul purtării lor.

Gândește-te la aceste conversații ca la un preludiu verbal, un amplificator lingvistic. Cererea a ceea ce vrei poate fi incredibil de excitantă, un adevărat stimul al imaginației și a anticipării pentru ceea ce urmează să se întâmple.

  1. Fii convinsă că și satisfacția ta sexuală e importantă

Lipsa încrederii sexuale se rezumă de cele mai multe ori la imaginea pe care o avem despre noi înșine și despre nivelul în care simțim că merităm sau nu să ne simțim bine. Prioritizarea femeii într-o relație sexuală este relativ nouă, dar ce bine că în sfârșit am realizat cât e de importantă!

  1. Oferă reciprocitate

Ține cont de partenerul tău și înainte să ceri, asigură-te că oferi ceea ce și ție ți-ar plăcea să primești.

Începe conversația întrebându-l pe el ce și-ar dori în plus sau pur și simplu altfel, diferit. Fii curioasă despre fanteziile lui, despre ceea ce poate chiar ați făcut deja și lui îi place foarte mult. Deschizând astfel conversația, te vei simți mai relaxată pentru că atunci când vei cere și tu ceva anume, vei simți că sunteți la egalitate.

La fel ca și sexul, comunicarea este un act reciproc. Cu cât vorbești mai deschis și mai asumat despre plăcerile tale sexuale, cu atât sexul va deveni mai bun și pe deplin satisfăcător. Chiar și aceste discuții fac parte din viața ta sexuală.

Dacă la început se vor simți incomode, ține minte că orice se poate învăța, oamenii se pot obișnui cu aproape tot. Cu cât porți mai des aceste conversații cu partenerul tău, cu atât ele vor deveni mai ușoare.

  1. Trăiește momentul și vorbește exact atunci când simți

Nu există un moment bun sau rău când să începi o astfel de discuție. Unii spun că cel mai bine e înainte de sex, în timpul lui sau după ce s-a terminat. Toți au dreptate.

Dacă îți dai seama că vrei ceva anume chiar în timpul actului sexual și te abții să o spui, nu vei mai fi la fel de prezentă în corpul tău și în momentul prezent. Mintea ta va fi ocupată purtând conversații imaginare și asta va afecta cu siguranță actul sexual.

Spune exact atunci când simți, dar de preferat, bineînțeles, atunci când sunteți singuri și întreaga conversație poate fi auzită doar de voi doi.

  1. Folosește stimulente sexuale și scapă de inhibiții

În ziua de astăzi, există foarte multe produse accesibile la preț care ajută mii de cupluri să își crească calitatea vieții sexuale.

Pe Intimax poți găsi spre exemplu, creme și sprayuri pentru stimularea orgasmului feminin, afrodisiace, uleiuri pentru masaj erotic și multe altele. Alege ce ți se potrivește cel mai bine și adu plăcere maximă în viața ta sexuală!

0 comentarii

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *