Transportul este GRATUIT pentru orice comandă de minim 249 de lei, plasată online sau telefonic în magazinul online intimax.ro.
Pentru comenzile mai mici de 249 de lei costul de transport este 19 lei, indiferent de localitate.

Livrarea se face prin:

  • FAN COURIER În cazul în care plata nu a fost făcută online, contravaloarea comenzii se va achita direct curierului, la înmânarea coletului.
  • EASYBOX 100% intimitate - În cazul în care plata nu a fost făcută online, contravaloarea comenzii se va achita direct la easybox, cu cardul personal.


Produsele sunt ambalate FOARTE DISCRET și sigur într-un ambalaj care nu lasă să se vadă sau să se simtă conținutul. Fără denumirea site-ului sau al produsului și fără niciun altfel de însemne care să sugereze conținutul pachetului. Curierul nu va ști de unde provine coletul sau ce conține acesta. Nu este specificată pe colet denumirea magazinului nostru și nu există nici un fel de însemne care să facă vreo aluzie la tipul produselor sau la magazinul nostru. Pe colet vor apărea numai datele dvs. necesare curierului pentru livrare.

Comenzile primite și confirmate până la ora 16.00 se expediază în aceeași zi, urmând a fi contactat de un curier pentru înmânarea coletului cu produsele dvs. în aproximativ 1-2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Ar putea dura însă și până la 3 zile lucrătoare în cazul în care comanda a fost efectuată după ora 16.00 sau în timpul weekend-ului. În cazul în care nu primiți coletul, vă rugăm să ne contactați.

Comenzile se pot face și telefonic la numărul de telefon: 0770 419 896 (tarif normal, apelabil între orele 09-17, de luni până vineri).