Puteți cumpăra produsele de pe site-ul intimax.ro folosind următoarele instrumente de plată, opțiuni care se pot selecta în pasul 2 din procesul de finalizare a comenzii:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate vor fi achitate curierului la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Online, cu cardul

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul Stripe. Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant, plata fiind realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca Global Virtual.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele intimax.ro sau pe serverele plati.online, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfașoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron.