Bun venit pe Intimax, probabil cel mai mare magazin online pentru viața intimă!

Intimax.ro este probabil cel mai mare shop online din România dedicat produselor pentru stimulare sexuală, atât pentru bărbați cât și pentru femei, un adevărat supermarket unde veți descoperi 
tot ceea ce aveți nevoie pentru o viață sexuală sănătoasă si bogată.

Aici găsiți gama completă de produse menite să îmbunătățească performanța sexuală și să mărească satisfacția resimțită de ambii parteneri, indiferent de sex, orientare sexuală sau preferință sexuală. Toate produsele sunt originale și au efect garantat.

Puteți alege dintre stimulente pentru potență și mărirea penisului, articole pentru stimularea erecției, întârzierea ejaculării, creșterea calității și cantității spermei. De asemenea, vă punem la dispoziție produse pentru strâmtarea vaginului, stimularea clitorisului și a orgasmului feminin, mărirea libidoului și a apetitului sexual.

Vă punem la dispoziție inclusiv capsule și geluri pentru mărirea sânilor și a feselor, lenjerii sexy, afrodisiace, parfumuri cu feromoni, uleiuri pentru masaj erotic și lubrifianți.
În funcție de preferințele fiecăruia, produsele sunt de tip capsulă, spray, cremă, picaturi sau gel. Toate acestea sunt o alternativă mult mai accesibilă la preț și mai sigură decât intervențiile chirurgicale invazive.

Produsele comercializate de noi previn probleme precum disfuncția erectilă sau erecție slabă, ejaculare prematură, dificultate în obținerea orgasmului, libido scăzut sau lipsa poftei de sex, uscăciune vaginală.

Intimax asigură produse de calitate la prețuri avantajoase și mai presus de toate, discreție.

Toate coletele sunt ambalate și livrate discret, fără numele magazinului sau denumirile produselor la vedere.