Intimax.ro poate fi un canal de vânzare ideal pentru distribuitori sau branduri care doresc să își comercializeze produsele și să mărească numărul de vânzări!

Iată câteva motive pentru care merită să fie prezenți cu produsele lor pe www.intimax.ro

Rezultate pentru anul 2023 pentru grupul intimax:

  • Vânzări impresionante: www.intimax.ro a înregistrat vânzări de 2 milioane de euro. Aceasta este o dovadă clară a faptului că www.intimax.ro este un canal de vânzare puternic și eficient.

 

  • Comenzi peste 80.000: www.intimax.ro a procesat peste 80.000 de comenzi. Acest lucru demonstrează că www.intimax.ro este un loc de încredere pentru clienți și că aceștia sunt mulțumiți de serviciile oferite.

 

  • Rata de conversie de 2,5%: www.intimax.ro are o rată de conversie de 2,5%. Acest lucru înseamnă că din fiecare 100 de vizitatori, 2,5 fac o achiziție. Aceasta este o rată de conversie impresionantă și arată că www.intimax.ro este capabil să convertească vizitatorii în clienți.

 

  • Recurența clienților de 25%: www.intimax.ro are o rată de recurență a clienților de 25%. Acest lucru înseamnă că clienții revin pe www.intimax.ro pentru a face noi achiziții. Aceasta este o dovadă clară a faptului că www.intimax.ro oferă produse de calitate și servicii excelente.

 

  • Peste 1.5 milioane de vizitewww.intimax.ro îți oferă oportunitatea de a îți publica produsele pe o platformă de e-commerce cu peste 1.5 milioane de vizitatori anual, beneficiind de servicii profesionale de marketing, promovare, livrare și suport clienți.

 

  • Call center: Operatorii noștri instruiți sunt pregătiți să ofere soluții și recomandări potrivite la cererile clienților, astfel încât achizițiile să fie furnizate cu succes. Avem atât operatori masculini, cât și feminini, astfel încât clienții să se simtă confortabil în a discuta cu cineva care le poate oferi ajutorul de care au nevoie.

www.intimax.ro este un canal de vânzare puternic și eficient, care poate ajuta distribuitorii și brandurile să își extindă afacerea și să ajungă la noi clienți.

Datorită vânzărilor impresionante, numărului mare de comenzi procesate, ratei de conversie ridicate, recurenței clienților și cosului mediu de cumpărături, www.intimax.ro este un loc de încredere pentru clienți și o oportunitate excelentă pentru companiile care doresc să își dezvolte vânzările.

Ne poți contacta la

contact@intimax.ro sau 0737750148