În cazul în care, din diferite motive, nu sunteți mulțumit(ă) de un produs achiziționat de la noi, puteți solicita returnarea contravalorii comenzii (inclusiv taxa de transport, în cazul în care acesta nu a fost gratuit) sau schimbul cu un alt produs de aceeași valoare, în termen de 15 zile de la primirea coletului, prin completarea formularului de retur anexat mai jos. Dupa primirea formularului de retur, vom trimite curierul catre dvs.

Click aici pentru formular de retur

Pentru a vă înapoia banii, produsul va trebui returnat, chiar dacă acesta a fost deja început/folosit, costurile de transport fiind suportate de către INTIMAX.RO

Daca optați pentru expedierea unui alt produs în schimbul produsului returnat, costul expedierii acestui produs către dumneavoastră va fi gratuit. În cazul în care achiziționarea produselor conține o reducere comercială de tip "Cod de reducere" cadou, aceasta va fi anulată cu ocazia unui retur total sau parțial.

Din motive de igienă NU SE ACCEPTĂ PENTRU RETURNARE chiloții, sutienele, seturile care conțin chiloți sau articole intime și, în general, orice produs care se încadrează în categoria de lenjerie intimă.

Pentru a solicita o rambursare ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon 0770 419 896 0371 238 797 sau pe email la adresa de e-mail: contact@intimax.ro

  • Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționarea inițială. 
  • Pentru comenzile cu plata ramburs, contravaloarea produselor va fi restituită doar în contul IBAN personal furnizat de client, prin completarea formularului de retur.

Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 14 de zile de la receptionarea acestora, însă, în cele mai multe cazuri, această tranzacție se poate reduce la doar câteva zile.

Retur Easybox Sameday

Dacă ai nevoie să faci returul unui produs, Sameday Easybox este locația ideală. Poți să lași produsul într-un Easybox din apropiere, iar cu un serviciu gratuit și rapid, poți să returnezi produsul în maximum 14 zile și să primești banii înapoi fără nicio taxă suplimentară.
click aici pentru retur


IMPORTANT!
În cazul în care ați comandat mai mult de 1 exemplar dintr-un anumit produs, va trebui să trimiteți înapoi produsele nedeschise/nefolosite, pentru a primi rambursarea pentru acestea.

GLOBAL VIRTUAL SRL
RO40954982 • J13/1543/2019
Constanța
RO41BACX0000001823573001 • Unicredit Bank

Numar de contact: 0770 419 896