Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Intimax.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:
  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

GLOBAL VIRTUAL SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul intimax.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului intimax.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea GLOBAL VIRTUAL SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul GLOBAL VIRTUAL SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul www.intimax.ro este deținut de către GLOBAL VIRTUAL SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe intimax.ro sunt produse și comercializare de GLOBAL VIRTUAL SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Utilizarea produselor

Prin utilizarea și achiziționarea produselor comercializate de GLOBAL VIRTUAL SRL, clientul este pe deplin răspunzător pentru efectele acestora, fiind conștient că utilizarea neconformă poate provoca efecte secundare; de asemenea, recomandăm ca toți clienții să se asigure că sunt clinic sănătoși și să consulte un medic înainte de utilizare.

Utilizarea codurilor de reducere:

În cazul în care ați primit mai multe coduri de reducere de la intimax.ro, rețineți că acestea pot fi utilizate doar unul per comandă. Pentru a beneficia de reducerea oferită de fiecare cod, trebuie să plasați comenzi separate pentru fiecare cod de reducere. Astfel, puteți economisi mai mult și vă puteți bucura de produsele dorite la prețuri avantajoase.

În cazul campaniei Transport Gratuit în Weekend (valabilă de vineri de la ora 00:00, până duminică la ora 23:59) dacă sunt utilizate coduri de reducere, valoarea cea mai mare se aplică ca și reducere (fie valoarea codului, fie transportul gratuit). Cele două reduceri nu se pot utiliza împreună!

Categoria outlet

Produsele din această categorie, beneficiază de un pret mai mic, datorită duratei de expirare mai scurte.