Cum a afectat pandemia sexul în cuplu

în Articole Blog

Pandemia, dar mai ales perioada de carantină, a fost foarte dificilă pentru toată lumea. Incertitudinea, singurătatea, izolarea și frica au fost foarte prezente în viața multor oameni pe tot parcursul acestui proces.

Chiar și acum este nesigur ce se va mai întâmpla în această pandemie, când se va termina și cum va arăta viața socială după. Deocamdată nimeni nu știe cand vom reveni la normal sau ce va însemna “normalul”.

Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, de la o săptămână la alta. Deci, unul din lucrurile pe care le putem face acum, când nu mai deținem controlul cu care ne-am obișnuit, este să ne amintim de lucrurile care contează pentru noi și care ne aduc plăcere.

Acestea fiind spuse, un lucru este sigur – ne dorim în continuare conexiune umană, socializare și momente frumoase împreună cu cei din jurul nostru.

Poate există totuși și o parte bună în toată povestea asta. Am devenit mai conștienți de importanța relațiilor cu ceilalți, de ce anume ne face să ne simțim bine și de ce avem nevoie să ne păstrăm echilibrul fizic, psihic și emoțional.

Astfel, apar câteva întrebări. Cu cine vrem să păstrăm legătura? Ce ne oferă oamenii din viața noastră? Ce le putem oferi noi și ce nevoi ne pot satisface ei? Cum ne conectăm acum cu ceilalți, ce instrumente sociale putem folosi?

Deci, cum arată întâlnirile și cum putem fi cuceritori și cuceriți în același timp?

Haideți să trecem împreună prin câteva sfaturi care să ne ajute să intrăm din nou în zona socializării și chiar a flirtului.

  • Să ținem cont că avem cu toții acum o sensibilitate sporită.

Mulți oameni se află într-o stare de sensibilitate accentuată și chiar conștientizarea acestui lucru ne va ajuta să ne conectăm cu ceilalți și să începem o conversație la o întâlnire.

Unii au pierdut persoane dragi, slujbe, afaceri și au fost zguduiți într-un fel sau altul. Planurile de viață s-au schimbat, nimic nu mai e sigur pentru nimeni.

Când vine vorba de întâlniri și relații, ni s-a oferit ocazia să fim mai sinceri, mai transparenți și mai direcți. Acum știm de ce avem nevoie și avem siguranța că nu suntem singurii care își doresc să se simtă din nou bine.

  • Să fim mai deschiși social și sexual.

Atingerea umană.. mai ții minte cum se simte?

Pentru cei care au fost singuri sau departe de partenerul lor în timpul carantinei, lipsa atingerii umane este foarte mare și incredibil de reală.

Cum ar fi să simți din nou un fior de plăcere la o întâlnire, să te simți din nou dorit de partener/ă, să îți uiți toate grijile într-un moment pur pasional și mult așteptat?

Nu e simplu, dar nici imposibil. E adevărat că există acum reguli de distanțare socială și atingerea pare interzisă, dar poate chiar asta o face mai interesantă. Se poate alege oricând un loc privat, potrivit pentru intimitatea pe care ți-o dorești.

Dacă tot stai în casă și ai timp liber, folosește aplicațiile de dating sau alte modalități virtuale de a cunoaște oameni noi. Dacă îți place ce găsești, nu mai sta pe gânduri și aranjează o întâlnire. Viața este prea scurtă pentru a pierde timpul cu îndoieli.

Când vine vorba de intimitatea fizică, pune-ți următoarele întrebări:

  • Ce fel de contact fizic prefer?
  • Cum îmi place cel mai mult să fiu stimulat sexual?
  • Ce îmi provoacă cea mai mare plăcere?
  • Ce știu să ofer și ce îmi provoacă cea mai mare satisfacție să primesc?
  • Bucură-te mai mult de plăcerile mici ale vieții.

La sfârșitul zilei, cel mai mult contează cum ne-am simțit. E adevărat că acum ni s-au impus multe reguli sociale, dar asta nu înseamnă cu nu suntem în continuare liberi să facem ce vrem noi acasă.

Găsește pe cineva care își dorește asta la fel de mult ca tine (o să vezi că e nu e greu deloc) și alegeți să simțiți plăcere împreună.

  • Dacă ai nevoie de ajutor, stai liniștit! Există suplimente sexuale care îți pot ușura foarte mult munca.

După o periodă lungă de izolare, este normal să avem rețineri sau chiar dificultăți în a ne apropia de cineva, mai ales fizic sau sexual. Parcă nu mai știm ce să facem, ne gândim prea mult la cât timp a trecut de când am făcut sex.. nu mai bine apelăm la puțin ajutor?

Pe hipermarket-ul online Intimax există produse care elimină inhibițiile și ajută la mărirea apetitului sexual pentru femei, dar și la stimularea erecției și întârzierea ejaculării pentru bărbați.

Spre exemplu, o idee excelentă este invitația la o altfel de cafea - cafeaua cu efect afrodisiac Diblong! Aceasta crește libidoul ambilor parteneri, oferă energie fizică și dorință sexuală puternică.

Este exact ceea ce ai nevoie, mai ales în această perioadă!

0 comentarii

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *