Va invitam in programul nostru de afiliere. 

Oferim 20% comision pentru tranzactiile finalizate (fara tva sau cost de transport)
Cookie life: 60 zile
Timp pana la aprobarea comisioanelor aproximativ 15 zile.

Acceptam promovare prin Google Ads si Facebook
Avem feed dedicat de produse + bannere

Află mai multe detalii despre noi

Intimax.ro este cel mai mare magazin online din România cu produse pentru adulți atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
Gama vastă de produse prezentată de intimax.ro te determină întotdeauna să revii, întrucât știi cu siguranță că produsele prezentate aici oferă plăcere 100%. Afrodisiace pentru el, dar și pentru ea, parfumuri cu feromoni, lubrifianți, stimulente pentru fiecare partener de cuplu – toate acestea te vor determina să ne deschizi „ușile” de fiecare dată.
Echipa are în vedere selecția atentă a produselor, consiliere personală gratuită, dar și posibilitatea de a plăti la livrare – serviciu efectuat prin curier rapid sau cu ridicare de la Sameday Easybox.
Intimax.ro este unul dintre cei mai mari jucători din piață din rândul magazinelor ce oferă produse intime generatoare de plăcere, astfel că fiecare client se întoarce pentru produse de top, diversitate, intimitate, dar și pentru că este scutit de emailuri sau apeluri telefonice ce anunță „oferte” promoționale. Fiecare colet este atent realizat și nu conține informații care să prejudicieze cumva imaginea clientului nostru.
Profilul clientului nostru este specific: are vârste cuprinse între 25-54 ani, femeile aflându-se în fruntea clasamentului – cumpărând într-o proporție de 56%. Valoarea medie a unei comenzi este cuprinsă între 120-150 lei.
Intimax.ro este așadar magazinul online unde ne purtăm cu grijă cu imaginea clientului nostru, dar și locul unde găsești de toate pentru momente intime. Selecția atentă a produselor noastre, dar și grija pentru clienți – toate acestea sunt motive serioase, demne de avut în vedere.
Livrarea se face în cel mai scurt timp posibil, în siguranță.

Vrei să te alături programului de afiliere?

1. Daca nu ai deja un cont pe platforma 2Performant te poți înregistra accesând acest URL.

2. Accesezi pagina programului de afiliere Intimax.ro, regăsită aici.

3. După ce ai fost acceptat în program, vizitezi site-ul Intimax.ro, și iti alegi produsele sau categoriile pe care dorești să le promovezi și le convertești în link de afiliat utilizând acest instrument.

Tutorial video generare link afiliat:

4. Distribui link-ul de afiliat pentru produsele sau categoriile dorite pe platformele tale preferate (Facebook/Instagram/YouTube etc.)

5. Dacă o achiziție își are originea de pe unul din link-urile tale de afiliat, după plasarea comenzii și validarea acesteia, vei putea vizualiza în contul tău 2Performant comisionul primit pentru fiecare comandă finalizată.

în cazul în care ai nevoie de mai multe informații, ne poți contacta aici:

https://intimax.ro/pages/pagina-contact