Câteva moduri practice și fără efecte negative prin care să-ți crești libidoul ca bărbat

în Articole Blog

Există multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți crește libidoul în mod natural, inclusiv prin afrodisiace naturale, Stimulente bărbați sau tehnici de ameliorare a stresului. Pe cele mai simple și practice dintre ele le-am adunat aici, într-o listă cu sfaturi pe care cu siguranță le vei găsi interesante.

 

Metode naturale și sigure pentru creșterea libidoului

 

#1 Încearcă să introduci anumite fructe în dieta ta

 

Puține dovezi susțin eficacitatea anumitor alimente pentru creșterea libidoului, dar niște experimente alimentare sănătoase nu au cum să-ți facă niciun rău.

 

Smochinele, bananele și avocado, de exemplu, sunt considerate alimente care stimulează libidoul pentru efectele lor afrodisiace.

 

Aceste alimente îți oferă de asemenea și vitaminele și mineralele de care ai nevoie pentru a crește fluxul de sânge către organele genitale și promovarea unei vieți sexuale sănătoase.

 

#2 Mănâncă mai multă ciocolată

 

De-a lungul istoriei, ciocolata și-a făcut o reputație ca simbol al dorinței sexuale, nu doar datorită gustului său delicios, ci și datorită puterii sale de crește plăcerea sexuală.

 

Ciocolata promovează eliberarea de substanțe chimice ca de exemplu serotonina, care poate produce unele efecte afrodisiace și o îmbunătățire a stării de spirit.

 

Serotonina este de asemenea implicată și în reglarea fluxului sanguin către țesuturile genitale, motiv pentru care ciocolata este responsabilă pentru unele dintre proprietățile sale de stimulare a libidoului.

 

#3 Ia-ți doza zilnică de condimente

 

Data viitoare când decizi să te așezi la o cină romantică alături de jumătatea ta, adăugă puțin busuioc sau usturoi măcar la unul din felurile de mâncare pe care le vei servi. Mirosul de busuioc stimulează simțurile, în timp ce usturoiul conține o cantitate considerabilă de alicină, care acționează ca un vasodilatator și crește fluxul de sânge.

 

Deși încă se cercetează subiectul, aceste efecte ar putea face minuni pentru persoanele cu disfuncție erectilă.

 

Ginkgo biloba, un extract derivat din frunza arborelui de ginkgo chinezesc, s-a demonstrat că îmbunătățește performanțele sexuale la femeile aflate în postmenopauză. Cu toate acestea, este nevoie de mai multe cercetări.

 

#4 Consolidează-ți încrederea în propria persoană

 

Felul în care te simți față de corpul tău influențează și modul în care faci sex. O dietă nesănătoasă și lipsa exercițiilor fizice îți pot afecta impresia despre propria persoană. Iar acest lucru te descurajează și în ceea ce privește sexul.

 

Îți poți crește stima de sine și apetitul sexual, mutând accentul de la defectele tale pe atribute. De asemenea, te mai poți concentra și pe asupra plăcerii trăite în timpul sexului, nu doar pe ceea ce nu iese exact așa cum ți-ai dorit.

 

#5 Limitează-te doar la un pahar de vin

 

Două pahare de vin ar putea fi cu unul mai mult decât îți trebuie.

 

Bea un pahar de vin ca să te destinzi și să te simți mai în largul tău, dar nu exagera cu alcoolul deoarece îți poate afecta performanțele în pat, începând cu erecția.

 

Prea mult alcool te poate inhiba, iar capacitatea de a avea orgasm s-ar putea și ea să aibă de suferit.

 

#6 Acordă-ți timp pentru a medita și a scăpa de stres

 

Indiferent de cât de starea ta de sănătate, stresul îți poate afecta apetitul sexual.

 

Potrivit specialiștilor, femeile sunt deosebit de sensibile la efectele pe care stresul le poate avea asupra vieții lor sexuale.

 

Bărbații, pe de altă parte, se pot folosi de sex pentru a scăpa de stres. Uneori, diferențele de abordare față de sex pot provoca conflicte.

 

Pentru a scăpa de stres, ia în considerare meditația sau alte metode de relaxare și nu fă sex doar de dragul de a scăpa de stres dacă jumătatea nu are dispoziția necesară pentru astfel de activități.

 

#7 Dormi suficient de mult

 

Bărbații cu un stil de viață agitat nu au întotdeauna suficient timp ca să doarmă. A fi ocupat, de asemenea, înseamnă și mai puțin timp pentru sex.

 

Persoanele care jonglează cu munca și grija față de cei dragi, cum ar fi propriii părinți ajunși la o vârstă înaintată sau copiii mici, se simt adesea epuizați, lucru care duce la scăderea apetitului sexual.

 

De aceea, pentru stimularea libidoului, uneori s-ar putea să nu trebuiască nimic mai mult decât o masă copioasă și io noapte de somn de calitate.

0 comentarii

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *