Cum să adaugi puțină sare și piper relației tale după 40 de ani?

în Articole Blog
Cum să adaugi puțină sare și piper relației tale după 40 de ani?
 
Toate relațiile necesită muncă, indiferent de vârstă. Cu toate acestea, când ai trecut deja de prima tinerețe, stresul zilnic și grijile cotidiene pot complica mult lucrurile într-o relație. Multe persoane trecute de 40 de ani consideră că este foarte dificil să întrețină vie flacăra pasiunii, mai ales când jonglează cu responsabilitățile de la job, grija pentru copii sau provocările financiare. Dar există speranță! Nu doar pentru persoanele de 40 de ani și puțin, dar și pentru cele trecute de 50, de 60 și mai departe! Dacă și tu simți că viața ta de cuplu ar putea fi mai bună, dar nu știi de unde trebuie să începi ca s-o îmbunătățești, încearcă să pui în practică sfaturile din lista noastră de mai jos!
 
Antrenați-vă împreună
 
Dacă lăsați endorfinele să vă inunde corpul prin exerciții fizice regulate, veți obține beneficii nu doar pentru sănătate, ci și pentru bunăstarea voastră în calitate de cuplu. Mai mult antrenamentul fizic vă va oferi mai multă încredere în propria persoană, dar vă va aduce și laude binemeritate din partea celuilalt. În plus, și fiecare dintre voi îl va vedea pe cel de lângă el ca pe o persoană mai atractivă din punct de vedere fizic, ceea ce este un lucru extrem de important când vine vorba de sex.
 
Reconstituiți momentele preferate din viața voastră
 
La început toate relațiile sunt mai pasionale, iar lamentarea vine în general odată cu trecerea timpului, când fiecare dintre voi s-a obișnuit cu celălalt și crede că nu mai are nimic de descoperit. Dar nu este obligatoriu să se întâmple așa dacă voi nu permiteți asta. Vă e dor de prima întâlnire? De prima oară când v-ați așezat la masă unul în fața celuilalt și vă puneați întrebări indiscrete ca să știți cu cine aveți de-a face? De primul sărut stângaci, dar plin de emoție? De prima noapte de dragoste când fiecare dintre voi s-a străduit mai întâi să se transforme în cea mai bună variantă a sa cu un duș riguros, parfum din cap până-n picioare și cele mai bune haine și piese de lenjerie intimă? Aceleași momente le puteți trăi și acum și peste zece ani și ori de câte ori vă doriți voi. Atracția unei persoane nu stă doar în cât de zvelt este trupul său, ci mai degrabă în atitudine și în atenția pe care și-o acordă. De asemenea, în ceea ce privește personalitatea și gusturile partenerului, curiozitatea nu ar trebui să dispară niciodată, mai ales acum când fiecare dintre voi sunteți mai maturi, mai siguri de ceea ce vă place și nu vă place și vă simțiți mai confortabil unul cu celălalt pentru a încerca lucruri noi.
 
Treceți ziua de sex în calendar
 
Dacă chiar sunteți atât de ocupați încât nu reușiți să găsiți timp și pentru sex, atunci planificați acest moment din timp. Contrar așteptărilor, o noapte intimă planificată nu este deloc mai puțin romantică decât un contact sexual spontan, mai ales că în acest mod veți avea timp să vă pregătiți și trupește și sufletește pentru clipele de amor. Epilat, spălat, bărbierit și coafat; un vin la rece; o ciocolată fină… sunt doar câteva sugestii de care puteți profita!
 
Explorați-vă sexualitatea împreună
 
Tu, jumătatea ta sau chiar amândoi suferiți de un libido scăzut? Încercați Afrodisiace Diblong sau să vă explorați sexualitatea aducând în patul conjugal câteva produse care să vă stârnească interesul. Poate că nu sunteți pregătiți pentru jucării sexuale sau tot felul de poziții kamasutra, dar oricât de pudici ați fi, puteți încerca măcar un lubrifiant care să facă lucrurile să meargă ca… unse.
 
Explorarea sexualității beneficiind de suportul partenerului în acest sens este importantă nu doar pentru a descoperi senzații noi, ci și pentru a consolida legătura conjugală și a afla mai multe unul despre celălalt. Când veți renunța la inhibiții și veți comunica deschis despre fanteziile sexuale ale fiecăruia, atunci veți atinge un nou nivel de satisfacție în doi.
 
Am mai scris și alte materiale despre Cum să-ți condimentezi viața sexuală? pe acest blog și dacă ai nevoie de și mai multe idei îndrăznețe, te invităm să le citești, dar nu înainte de a face o plimbare virtuală prin magazinul nostru, analizând produsele din ofertă pentru că îți garantăm că vei găsi aici ceva care să te inspire!

0 comentarii

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *